Hinnat

Haapasaaressa on tarjolla niin ravintolapalvelut kuin monipuoliset mökki- ja campingmajoitukset. Lapsille on tarjolla oma leikkipuisto. Löytyy lentopallokenttää, grillauspaikkaa ja luontopolkuja ja kalastusmahdollisuus. Ennen kaikkea alue on rakennettu rentoutumista varten ja niin lapset kuin aikuiset pääsevät nauttimaan saaressa sijaitsevasta uimarannasta ja muista luonnonläheisistä palveluista.

HUOM!

Suomen Volkkariyhdistykseen kuulumattomat henkilöt maksavat normaalit Haapasaaren voimassa olevat hinnat, jotka näkyvät Ruovesi Campingin kotisivuilla, https://www.ruovesicamping.fi

FVWA-jäsenlehti Volkkari 5/2021 mainoksessa on mukana alennuskoodi, jonka avulla voit varata majoituksen tai esim. autopaikan hieman normaalia halvemmalla. Lehti ilmestyy kaikille jäsenille viimeistään tällä viikolla, joten malta mielesi, mikäli tahdot alennuksen.

Varaukset on tehtävä suoraan Ruovesi Camping varauspalvelun kautta joko soittamalla (puh. 044 241 4520), sähköpostilla (info@ruovesicamping.com), tai nettisivujen kautta https://www.ruovesicamping.fi

Ruovesi Camping huolehtii majoitusvarauksen tekemisen ja esim. mökkien avainten luovuttamiset varaajille.

Caravan / Leirintäalue

Caravan-paikan varaaminen ja maksaminen etukäteen ei ole pakollista, mutta se on mahdollista. Tapahtuma-aikaan alueella ei kuitenkaan ole nimettyjä caravan-paikkoja, vaan kaikki caravan-alueelle majoittuvat volkkaristit voivat asettua mihin tahtovat (pois lukien kausiasiakkaiden alue). Alueella on erikseen merkitty hiljainen alue niille harrastajille, jotka tahtovat nukkua yönsä rauhassa.

Ruokailu

Alueella on ravintola, jossa anniskeluoikeudet. Myyntipisteinä palvelevat ravintola Jätkänkämppä sekä vastaanoton Kahvila Portinpieli. Ravintolan listalta on saatavilla monenlaisia lämpimiä annoksia.

Lauantai / Sunnuntai aamupalat jäsenille

Yhdistyksen jäsenille perinteen mukaisesti aamiainen sisältyy jäsenmaksuun ja jäsen saa aamiaislipukkeet ilmoittautumisen yhteydessä.

Muuta

Haapasaaressa on puitteet myös kunnon aktiivilomaan luonnossa. Saatavilla on erilaisia vuokravälineitä, kuten fatbiket, SUP-laudat, kajakit ja veneet.