Hinnat

Haapasaaressa on tarjolla niin ravintolapalvelut kuin monipuoliset mökki- ja campingmajoitukset. Alueelta voi vuokrata soutuveneitä, pelata lentopalloa, sulkapalloa, minigolfia, petanqueta ja mölkkyä. Lapsille on tarjolla oma leikkipuisto ja alueella on myös kotieläimiä, joita voi ihailla.

HUOM!

Kaikki alla mainitut hinnat ovat FVWA jäsenhintoja. Ellet ole jäsen, niin kannattaa liittyä sellaiseksi heti, koska etu on välittömästi voimassa liittymisen myötä.

HUOM!

Kaikki BIF-tapahtuman aikaiset varaukset on tehtävä suoraan Haapasaaren leirintäalueen kanssa. Kaikki varaukset ja lisätiedot siis numerosta: +358 44 080 0290.

Vastaanottona kaikissa majoituksissa toimii BIF-tapahtuman aikana alueen sisäänajon kahvila, joka sijaitsee leirintäalueen portilla. Osoite Haapasaarentie 5, 34600, RUOVESI, sähköposti: lomakyla@haapasaari.fi ja kotisivut https://haapasaari.fi

Haapasaaren majoitusmahdollisuudet

Haapasaarella on mahdollisuus majoittua monipuolisesti erilaisiin tiloihin.

Camping-majoitus

https://haapasaari.fi/accomodation/camping

* Alueelle saadaan sähkönjakokeskuksilla kaikille halukkaille sähkö. Hiljaisempaa menoa toivoville pyritään rajaamaan oma “Silent Camping”-alue.

* Asuntoauto- tai vaunupaikka sähköllä, sis. max. 3 henkilöä Pe-Su 50 €, PAKETIN LUNASTANEILLE TO-PE ILMAISEKSI, 25 € / vrk

* Asuntoauto- tai vaunupaikka ilman sähköä, sis. max. 3 henkilöä
Pe-Su 40 €, PAKETIN LUNASTANEILLE TO-PE ILMAISEKSI, 20 € / vrk

* Telttapaikka sähköllä, sis. 2 henkilöä Pe-Su 30 €, KAHDEN VRK:N PAKETIN LUNASTANEILLE KOLMAS VRK ILMAISEKSI, 15 € / vrk

* Telttapaikka ilman sähköä, sis. 2 hlöä PE-SU 20 €, PAKETIN LUNASTANEILLE KOLMAS VRK ILMAISEKSI, 10 € / vrk

* Lisähenkilöt asuntoauto- tai vaunupaikkoihin sekä telttoihin 5 € / vrk / henkilö ja lapsi 0-14v. 2 € / lapsi/ vrk.

Venepaikan hinta sama kuin telttapaikka.

Mökkimajoitus

Leirintämökit pe-su

https://haapasaari.fi/accomodation/cottage-2

https://haapasaari.fi/accomodation/cottage-3

https://haapasaari.fi/accomodation/cottage-4-1

https://haapasaari.fi/accomodation/cottage-4-2

2-h = 85 €, lisäyö 40 €
3-h = 120 €, lisäyö 58 €
4-h, 1 huone = 130 €, lisäyö 60 €
4-h, 2mh = 150 €, lisäyö 70 €

Liinavaatesetti vuokrattavissa hintaan 8 € / setti

Lomamökit pe-su

https://haapasaari.fi/accomodation/cottage-4

https://haapasaari.fi/accomodation/cottage-6

https://haapasaari.fi/accomodation/cottage-8

4-h = 430 €, lisäyö 150 €
6-h = 550 €, lisäyö 170 €
8-h = 650 €, lisäyö 230 €

Liinavaatteet sisältyvät mökin hintaan.

Virallisesti avainten luovutus mökkeihin alkaa klo 16.00, mutta leirintäalue pyrkii antamaan avaimia myös aikaisemmin ja sitä mukaa, kun mökit on saatu siivottua edellisten asukkaiden jäljiltä.

Ruokailu

Torstai

Torstaina saapuville perjantain aamupala tilauksesta kahvila Portinpielestä klo 21 mennessä, myös keskiviikkona saapuvat voivat kysellä torstain aamiaista kahvila Portinpielestä

Perjantai

Perjantai iltana tarjotaan buffet Jätkäinkämpällä hintaan 10 € / henkilö, lapset 2-9v. hintaan 5 € / lapsi klo 16-20.

Lauantai / Sunnuntai aamupalat

Lauantain ja sunnuntain aamupala klo 7.30-10.30, FVWA jäsenet ilmaiseksi. Aamiaislippuja voi ostaa kahvila Portinpielestä edellispäivän klo 21 saakka hintaan 9 € / aikuinen, lapsi 2-9v. 4.50 € / lapsi.

Aamupalaan sisältyy: puuro (myös gluteeniton), juustoviipaleet, makkaraleikkeet, keitetyt munat, mehu, maito, vesi, kahvi, tee, hillo, salaatti, tomaatti, kurkku, silli, leivät, levite, nakkeja, lihapullia tai jauhelihapihvejä. Ruoka on laktoositonta, tarjolla myös gluteeniton vaihtoehto.

Lauantai lounas

La lounas buffet klo 12-15 kämpällä hintaan 12 € / henkilö, lapset 2-9v. hintaan 6 € / lapsi.

La buffet tarkempi menu annetaan myöhemmin, mutta oletuksena 2 lämmintä ruokaa + 1 lämminkasvisruoka, perunat, salaatit ja jälkiruoka, leivät ja levite, kahvi / tee, vesi, mehu, kotikalja, maito. Kaiken kaikkiaan pöydässä monipuolista tavaraa koko rahan edestä.

Muu ruokailu

Kahvila Portinpielestä on saatavilla grilliruokaa aamusta iltaan, esim. nakkikori, makkaraperunat, panineja, ranskalaisia, hampurilaisia, lihapiirakoita ym. sekä kahvia ja kahvileipiä, jäätelöä, makeisia jne. Tarkemmat aukioloajat myöhemmin, myös kahvilan ulkopuolella ajat nähtävissä tapahtuman aikana.