Yleistä

Bug In Finn palaa juurilleen, eli vuoden 2020 tapahtuma vietetään Sappeella Pälkäneellä, lähellä FVWAn ensimmäisen BIF-tapahtuman sijaintia.


Sappee sijaitsee harrastajien kannalta keskeisellä paikalla, n. 50 km päässä Tampereelta. Helsingistä matkaa kertyy 200 km ja Lappeenrannasta 350 km.

Alueella on caravan- ja teltta-alue, huoltorakennukset, useampi ravintola A-oikeuksin ja kahvila terasseineen, puu- ja sähkösaunoja. Tasokkaita 4 – 12 hengen mökkejä vuokrataan ympäri vuoden (sauna, wc, suihku, hella, jääkaappi, mikro, astiasto, erilliset makuuhuoneet). Lemmikit ovat tervetulleita alueelle ja myös määrättyihin mökkeihin.

Bug In Finn-tapahtuma on hieno sekoitus perinteistä leiriytymistä autokunnittain, erilaisia kisailuja (mm. matalin / korkein auto-kisa, lasten frisbee-golfkisaa, polkuautokisaa, cruisingia, karaokea, saunomista, sekä tietysti parhaiden autojen palkitsemista.

Bug In Finnissä järjestetään myös yhdistyksen virallinen vuosikokous, jossa valitaan seuraavan vuoden puheenjohtaja ja hallitus, joten se on myös erinomainen paikka tutustua yhdistysaktiiveihin ja toimihenkilöihin.

Mikäli et ole vielä Suomen Volkkariyhdistyksen jäsen, niin nyt kannattaa liittyä joko liittymislomakkeen (http://fvwa.fi/jaseneksi-liittyminen) avulla tai sähköpostitse (jasenet@fvwa.fi). Jäsenistölle jaetaan portilla tapahtumaranneke, jolla jäsenet saavat rahanarvoisia etuja tapahtumassa. Huomaathan, vaikka et olisikaan jäsen, voit tietysti tapahtumaan saapuessasi liittyä jäseneksi ja kuitata nämä edut myös itsellesi.

Alueella on täysimittaiset majoitusmahdollisuudet (leirintäalue, isoja ja pienempiä mökkejä), ravintolapalvelut, yleiset saunat sekä mm. autonpesumahdollisuus.

HUOM!

Jokainen varaa majoituksensa itse suoraan Sappeen Matkailukeskuksen kautta. Katso tarkemmat tiedot https://buginfinn.fi/hinnat/

Vastaanottona kaikissa majoituksissa leirintäalueen vastaanotto. Tapahtumaan ilmoittautuminen hoituu yhdistyksen Info-teltalla.

Yhteystiedot:

Sappeen Matkailukeskus
Sappeenvuorentie 200
36450 Salmentaka, Pälkäne

Puh: 020 755 9970
Fax: 020 755 9971
Email: sappee@sappee.fi