Yleistä

Bug In Finn 2019 vietetään Ruovedellä, Haapasaaren leirintäalueella, (https://haapasaari.fi/), joka koostuu maantieteellisesti tiiviille alueelle (pienehköön saareen) rakennetusta leirintäalueesta.

Haapasaaren Lomakylä sijaitsee omalla luonnonkauniilla saarellaan Näsijärvellä Ruoveden keskustan edustalla, n. 70 km päässä Tampereelta, kantatie 66:n varrella. Helsingistä matkaa kertyy 230 km ja Lappeenrannasta 350 km. Alueella on caravan- ja teltta-alue, huoltorakennukset, venelaiturit, ravintola A-oikeuksin ja kahvila terasseineen, kesätanssilava, puu- ja sähkösaunoja sekä savusauna kylpykuutioineen. Tasokkaita 4 – 8 hengen saunamökkejä vuokrataan ympäri vuoden (sauna, wc, suihku, hella, jääkaappi, mikro, astiasto, erillinen makuuhuone). Kesäaikana myös edullisia leirintämökkejä. Koirat ovat tervetulleita.

Bug In Finn-tapahtuma on hieno sekoitus perinteistä leiriytymistä autokunnittain, erilaisia kisailuja (mm. matalin / korkein auto-kisa, lasten frisbee-golfkisaa, polkuautokisaa, cruisingia, karaokea, saunomista, sekä tietysti parhaiden autojen palkitsemista.

Bug In Finnissä järjestetään myös yhdistyksen virallinen vuosikokous, jossa valitaan seuraavan vuoden puheenjohtaja ja hallitus, joten se on myös erinomainen paikka tutustua yhdistysaktiiveihin ja toimihenkilöihin.

Mikäli et ole vielä Suomen Volkkariyhdistyksen jäsen, niin nyt kannattaa liittyä joko liittymislomakkeen (http://fvwa.fi/jaseneksi-liittyminen) avulla tai sähköpostitse (jasenet@fvwa.fi). Jäsenistölle jaetaan portilla tapahtumaranneke, jolla jäsenet saavat rahanarvoisia etuja tapahtumassa. Huomaathan, vaikka et olisikaan jäsen, voit tietysti tapahtumaan saapuessasi liittyä jäseneksi ja kuitata nämä edut myös itsellesi.

Alueella on täysimittaiset majoitusmahdollisuudet (leirintäalue, isot hirsimökit + pienempiä leirintämökkejä), ravintolapalvelut, yleiset saunat sekä mm. autonpesumahdollisuus.

HUOM!

Jokainen varaa majoituksensa itse suoraan Haapasaaren leirintäalueen kautta. Kaikki varaukset ja lisätiedot siis numerosta: +358 44 080 0290

Vastaanottona kaikissa majoituksissa ja tapahtumaan ilmoittautumisessa toimii BIF-tapahtuman aikana leirintäalueen vastaanotto, joka sijaitsee leirintäalueen portin kupeessa. Osoite Haapasaarentie 5, 34600 Ruovesi. https://haapasaari.fi/

Yhteystiedot:

Haapasaarentie 5
34600 RUOVESI
+358 44 080 0290
lomakyla@haapasaari.fi
https://haapasaari.fi

Alue