Tarkennuksia tapahtuman tietoihin!

Päivityksiä ja lisätietoja BIFiin saapumiseen, majoitukseen, sekä palveluihin! Lue tarkkaan!

Majoituksesta:

Camping-, teltta- ja mökkimajoitukseen tulevat ilmoittautuvat Skönön Safarit vastaanotossa, heti alueen sisäänajon jälkeen. Paikalla on parkkipaikka ja hyvin tilaa ilmoittautua. Jämihotelliin majoittuvat ilmoittautuvat hotellin vastaanotossa. Näin koitamme välttää ruuhkaa portilla. Perjantaina vastaanotto on avoinna klo 22.00 saakka ja lauantaina aamusta klo 8.00 alkaen.

Camping-alueella on saatavilla sähköä jakokeskuksista, joten oma jatkoroikka kannattaa ottaa mukaan, mikäli ottaa sähköpaikan.

Avotulen käyttö alueella on ehdottomasti kielletty! Tämä koskee kaikkea nuotiotulta, mutta myös hiiligrillejä. Sähkö- ja kaasugrillit ovat sallittuja.

Majoituksen hinnoittelun suhteen isot teltat lasketaan “isoksi autoksi”, joten niistä menee ison auton veloitus (10 e / yö ilman sähköä ja 15 e / yö sähköllä). Camping-majoituksessa on ehdottomasti huomioitava turvavälit autojen / telttojen välissä ja osittain myös tämän vuoksi isot leirit maksavat ison auton hinnan.

Suihkut ja WC-tilat ovat käytössä ympäri vuorokauden Areenan takaosassa ja etuosan WC-tilat ovat käytässä päivisin. Leirintäalueella ja Jämihotellissa on omat WC:t.

Palveluista:

Iso maauimala on käytössä jäsenistölle koko viikonlopun pientä maksua vastaan ja alueen laidalla sijaitseva Perhepuiston uimakuoppa on veloituksetta käytössä kaikille. Alueilla on myös mahdollisuus pelata rantalentistä.

Suuri elämyskota hiekkakentän laidalla tarjoaa hyvän vaihtoehdon grillailuun ja chillailuun, mikäli iltasella ei tahdo käyttää Jämihotellin ravintolapalveluita.

Lauantaina on halukkaille tarjolla Tölkkifoorumin järjestämää off-road ajoa. Jäsenille ajo on ilmainen, ei-jäsenet maksavat 10 euron ajomaksun. https://www.facebook.com/events/203892990271997/

Tilaussauna seikkailupuistolla varattavissa nro. 040 – 726 1302. Vuoro kestää max. 2 tuntia ja sisältää kodan käytön. Hinta on 45€/vuoro.

Paljon muutakin yksityiskohtaa hierotaan vielä ja näistä ilmoitellaan pitkin viikkoa!