Enää vuorokausi ja sitten se alkaa! BIF 2019!

Bug In Finn 2019 on aivan ovella ja Ruovedelle on jo kerääntynyt joukko harrastajia ottamaan viikonloppua vastaan, ja moni on jo tien päällä.

Mitä mukaan viikonlopuksi? Yhdistyksen jäsenen tärkein muistettava asia on JÄSENKORTTI! Ilman sitä sinua ei voida tunnistaa jäseneksi, etkä saa alennusta majoittumisesta, etkä aamupalalippuja. Tarvitset korttia myös osallistuessasi yhdistyksen vuosikokoukseen.

Kun vielä muistaa karistaa matkan päällä kiireen ja stressin pois (myös kaasujalan keventämisellä), niin aina vaan sujuvammaksi viikonloppu muuttuu kaikkien kannalta. Tullaan hiljakseen, kun kerran on koko viikonloppu aikaa ja osoitetaan liikenteessä huomaavaisuutta ja ymmärräystä. Edustamme niin yksin kuin kaikkien puolesta koko volkkariharrastajakuntaa. Moni seuraa liikennesovellus Wazea, (tai muita vastaavia) joten sinne voi merkitä mahdollisia tientukkoja ja muita liikennehaasteita.

Mitäs muuta? Tulet sitten wanhalla volkkarilla, käyttiksellä tai jonkun kyydillä, niin Haapasaareen kannattaa ottaa mukaan paljon hyvää mieltä ja volkkarihenkeä.

Simmarit, pyyhe, hammasharja, ehkä jotain hyvää evästä ja muutama lantti taskunpohjalle baaria ja myyjiä varten. Eipä siinä paljoa muuta tarvita! Tervetuloa taas kerran, tällä kertaa jälleen vihreälle alustalle ja sopivan tiiviiseen tunnelmaan! Tehdään tästä hieno viikonloppu!