Bug In Finn 2022 ohjelma julki!

Suomen Volkkariyhdistyksen 40-vuotisjuhlavuoden Bug In Finn lähestyy kovaa vauhtia ja järjestelytoimikunta on pysynyt kovassa liikkeessä viimeiset viikot.

Viikonlopun ohjelma on lopultakin jiirissä, joten hyvät kanssaharrastajat, tässä BIF 2022 ohjelma, olkaa hyvät!

Luvassa taas kerran perinteistä ohjelmaa, sekä myös paljon lasten ja lastenmielisten aktiviteettia, kuten olympialaisia, venttiilikoppakisaa, neppailua, pussihyppelyä ja erityisen jännittävä Salaisuuksien saari-rastitehtävä.

Tottakai on myös bändiä, trubaduuria, Kubb (Mölkky-tyylistä) kisaa, cruisingia ja saunomista. Juhlavuoden kunniaksi alueella nähdään myös paljon ex-tempore aktiviteetteja, sekä tuttuja kasvoja yhdistyksen perustamisen ajoilta saakka.

Nyt on toden totta syytä pistää kalenteri BIF-viikonlopun osalta lukkoon. Tännehän tulevat kaikki!