Bug In Finn 2017 nautittu!

Bug In Finn 2017 on takanapäin ja suurin osa osallistuneista on toivottavasti kotiutunut ilman sen suurempia kommelluksia.

Jälleen kerran saimme nauttia mukavan lämpimästä säästä ja runsaslukuisesta osanotosta. Autokuntia osallistui noin 300 kappaletta, joten alue oli taas kerran täynnä toinen toistaan hienompia yksilöitä. Tapahtumasta on mm. Facebookissa ilahduttavan paljon laadukkaita kuvia ja kannustammekin kaikkia harrastajia laittamaan omat otokset jakoon!

Oli rastirataa, pussihyppelykisaa, korkeusmittausta ja saunomista. Bändi viihdytti perjantaina ja lauantaina saatiin pienten säätämisten jälkeen DJ-setin lisäksi karaokekin pyörimään. Tapahtumassa nähtiin toki erinäisiä ennalta suunnittelemattomia työnäytöksiä, josta oheinen otos.

Erityiskiitos kuuluu Vintage VW Garage – FVWA Kokkola/Pyhäsalmi jaokselle, joka auttoi niin tapahtumakuorien pussittamisessa kuin ex-tempore apuna myös korkeusmittauskisan ja karaoken järjestämisessä.

Kotiinviemisinä hallituksella on suuri nivaska palautelappuja, jotka luetaan tarkasti ja pyritään kehittämään tapahtumaa edelleen parempaan suuntaan. Kiitoksia tuli mm. palkintoraadin tasapuolisesta tuomaroinnista. Risuja taas meluhäiriöistä yöllä, sekä aikataulujen venymisestä useassakin asiassa. Lupaamme, että palkintolinja jatkuu ensi vuonnakin ja meluasiaa mietitään tarkasti ensi vuotta ajatellen. Myös tapahtuman entistä tarkempaan ennakkosuunnitteluun ja hallintaan satsataan ensi vuonna, joka takaa aikataulujen pitämisen.

Jäsenistölle on kotiinviemisinä mm. yhdistyksen perustajan Berndt Wasastjernan tervehdys, joka korosti erityisesti yhteistä volkkariharrastamista ja raja-aitojen kaatamista eri mallien välillä. Luonnollisesti palkittujen autojen omistajat saivat kotiinviemisiksi himoitut pokaalit ja hallitus taas puhtia tekemiseen, kiitos ilosta hymyilevien jäsenten.

Ensi vuonna juhlitaan taas iloisella mielellä ja hyvällä fiiliksellä!

Volkkarit