Bug In Finn 2018 tiedot julkistettu!

Bug In Finn 2018 vietetään Jämillä, Jämijärven pienlentokentän kupeessa, (http://www.jamikeskus.fi), joka koostuu maantieteellisesti tiiviille alueelle rakennetusta monipuolisesta tapahtumapuistosta.

Jämillä on tarjolla niin täysimittaiset ravintolapalvelut kuin monipuoliset mökki- ja hotellimajoitukset. Kunnostaan huoltapitäville on tarjolla kuntosalia ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Onpa alueella hiihtoputkikin, jos jonkun harrastajan on ehdottomasti päästävä Bug In Finn-tapahtumassa hiihtämään!

Jämin upeat luonnonkauniit maisemat tarjoavat mahdollisuuden maastopyöräilyyn, patikointiin ja monenlaiseen rauhallisempaan aktiviteettiin. Harvoin on harrastajan ollut mahdollista myös tämänkaltaiseen toimintaan normaalisti niin hektisen BIF-viikonlopun aikana.

Seikkailupuiston, frisbee- ja metsägolfin, mönkijävuokrauksen sekä uintimahdollisuuden ansiosta perheen pienimmät tuskin ainakaan valittavat tekemisen puutetta!