Bug In Finn 2021 alkaa huomenna perjantaina kello 12.00! Oletko valmis?

Mitä mukaan viikonlopuksi?

Yhdistyksen jäsenen tärkein muistettava asia on JÄSENKORTTI! Ilman sitä sinua ei voida tunnistaa jäseneksi, etkä saa alennusta majoittumisesta, etkä aamupalalippuja. Tarvitset korttia myös osallistuessasi yhdistyksen vuosikokoukseen.

Kun saavut BIF-tapahtumaan, niin ilmoittaudu Haapasaaren leirintäalueen portin tuntumassa olevassa FVWAn vastaanottopisteessä. Kirjaa nimesi vieraskirjaan ja saat tapahtumaan liittyvän rekvisiitan, kuten mm. Väen Valinta -lomakkeen. HUOM! Arvomme kaikkien valintalomakkeen palauttaneiden kesken palkinnon, joten kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa alueen autoja ja valita oma suosikki!

Alueen suurten mökkien tuntumassa on FVWAn puoti, josta voit hankkia tapahtumapaidan ja muuta puodin tarpeistoa, joten se on ehdottomasti vierailtavien listalla. Tapahtumapaitoja on rajoitettu määrä, joten hanki se heti, kun mahdollista. Niitä ei varmastikaan riitä kaikille.

Perjantaina varmasti jännittävin tapahtuma on Venttiilikoppakisa, jossa erityisesti perheen pienet pääsevät esittelemään taitojaan mäkiautotyyppisten venttiilikoppa-autojen lähettämisessä. Hieman myöhemmin on myös musiikkiviihdettä sekä lapsille, että aikuisille. Lauantaina on yhdistyksen kokous, matalin / korkein kisa, cruising, sekä erittäin jännittävää ja mielenkiintoista lastenohjelmaa. Iltasella juhlitaan palkintogaalassa parhaita autoja ja palkittavia jäseniä, saunotaan, musisoidaan ja nautitaan ravintolan antimista.

Muistetaan myös, että rajattomasta riemusta ja mahtavista jälleennäkemisistä huolimatta pyrimme kaikki pitämään riittävät turvavälit ja noudattamaan varovaisuutta kanssakäymisessä, jotta kaikki voivat myös palata tapahtumasta terveinä kotiin.

Tervetuloa ja mahtavaa viikonloppua kaikille harrastajille!